KONTAKT INFO

Vi glæder os til at høre fra dig

Skulle der være anledning til spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

GALLERI47

Vi er et galleri for professionel samtidskunst. 

Galleriet står for en nytænkende stil hvor hvert besøg vil være en ny oplevelse. Vi vælger kompromisløs kunst forstået på den måde, at vores kunstnere ikke er styret af dagens trends eller kommercielle interesser. De har alle en høj grad af integritet, selvstændighed og egenart. Vores høje ambitioner bevirker, at vi kun viser professionelle kunstnere fra ind- og udland, som er valgt med omhu og et meget kritisk blik. Vi stiler højt og ønsker kun at vise det bedste.

Galleri 47 udstiller bl.a. en række udenlandske kunstnere, som endnu ikke er repræsenteret i Danmark, kombineret med spændende danske profiler – alt sammen noget nyt og anderledes, som du ikke kan opleve i andre danske gallerier.

Vi står for kvalitet og fornyelse, og kræver, at vi selv og du skal blive overraskede. Vi sætter teknisk dygtighed højt, og omvendt kan en fri og flabet, endog banal eller humoristisk malemåde også tænde os.

Vi kan lide at se en kontrast værkmæssigt, det helt fine håndværk overfor noget mere tegneseriepræget. Et værk må også gerne være primært underholdende eller bare byde på noget nyt at få øje på hele tiden. Kunst er mangfoldigt og tilgangen til hvad et godt kunstværk er, er en meget personlig ting.

Vi viser ikke nødvendigvis avanceret kunst, der kræver analyse og kunstnerisk viden. For os handler det om, hvad vi kan lide og synes er fedt. Vi spørger os selv: Hvad vil du gerne have hængende derhjemme? Det er det, vi går efter og vælger ud fra. En umiddelbar visuel oplevelse i mødet med værket.

Du kan derfor finde mange farverige, ofte figurative værker hos os. Der er knald på mange af de kunstværker vi har i galleriet – hos os må kunsten gerne være provokerende, sprudlende og ramme dig følelsesmæssigt med et punch!

Galleri 47 er ejet af Danny Kaltoft og Michelle Nyholm Ranfort. Danny har mange år i galleribranchen bag sig.

Galleri47 repræsenterer både etablerede og upcoming kunstnere og der er kunst i mange prisklasser.

Her er alle velkomne – både konkret og i overført betydning er her højt til loftet – og vi glæder os til at se dig.


Copyright © 2021 Galleri47. All Rights Reserved.